Wie zijn wij?

Wij, Alberdeco Gendt, staan met een glimlach klaar om u te voorzien van de lekkerste en meest exclusieve chocolade. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende oplossing die door iedereen wordt gewaardeerd. Of je nou iets te vieren hebt of juist iemand wil opfleuren, wij denken graag mee. 

Het team

ANTOINETTE.jpg

ANTOINETTE

Altijd vrolijk en met haar warme persoonlijkheid heet ze iedereen van harte welkom. Kom je er vaak, dan weet Antoinette het recept al voordat je iets gezegd hebt. Ook kan ze een perfect advies geven, want ze heeft inmiddels jarenlange ervaring! Haar favoriete chocolaatje? Dat is Globe Puur. 

SANDRA

Lachen doet ze het liefst en Sandra is helemaal in haar nopjes wanneer ze bij de chocola in de buurt is. Met haar enthousiasme en passie voor de chocolade staat ze elke dag met veel plezier in de winkel om de klanten te helpen. Haar favoriete chocolaatje is Friesche staartklok puur of sprits puur.

SANDRA.jpg
Veraa.jpg

VERA

Vera staat met haar altijd geduldige en lieve karakter graag voor u klaar. Je dag niet hebben komt bij Vera niet voor! Vera's favoriete chocolaatje is limonello puur

FLOOR

Floor is dol op chocola en uit haar enthousiasme in haar werk en dat is te merken. Deze vrolijke dame tovert bij iedereen een glimlach op het gezicht. Floor's favoriet? Dat is Globe melk.

Floor.jpg
Maud_edited.png

MAUD

Zeg je Maud dan zeg je chocola.. En dan het liefst alles wat wit is. Waar kan je haar 's nachts voor wakker maken, juist; witte chocola met praliné. Tja, voor de hand liggend dat je dan in een chocolaterie werkt natuurlijk. Leuk weetje: Maud houdt tegenwoordig van pure chocolade en favoriete chocolaatje is Globe puur.

ANOUK

Met haar rustige karakter helpt ze iedere klant op een prettige manier. Altijd gedreven en met veel plezier! Haar favoriete chocolaatje? Natuurlijk óók de Globe puur!

meise1.jpg