Ambachtelijke bonbons.

Hieronder ziet u een overzicht  van ons assortiment ambachtelijke bonbons. 

Aardbei

Aardbeiengelei met een laagje van slagroom.

Accordeon

Traditione Argentijnse melkcaramel.

Albert Glad

Verrassende koffiecrème met een laagje praline.

Albert Noot

Verrassende koffiecrème met een laagje praline.

Appeltje

Zachte appel ganache.

Banaan

Bananencrème met caramelcroquant.

Ben Hur

Kaneel met een luchtige crème fraîche.

Boedda

Hazelnootpraline met 7 kruiden.

Cafe Brasil

Pittige koffieganache gemaakt met Vietnam chocolade en een laagje koffiemarsepein.

Cericette

Luchtige crème fraîche.

Croquant Bouchée

Luchtige crème fraîche met praline met een krokant amandel blaadje.

Cubaanse Kus

Amandelcrème met een vleugje Cubaanse honing.

Eenhoorn

Zachte koffie ganache.

Friesche Staartklok

Stevige pralinevulling met hazelnootcroquant.

Globe

Amandel praline met nougat.

Jeroen Bosch

De vulling is een ganache met Bossche bollen likeur.

Kaatje

Advokaatganache met room en vloeibare advokaat.

Koffertje

Zachte crème brûlée vulling

Koningskroon

Amarenenkers met een laagje luchtige crème fraîche.

Limonello

Frisse citroenpasta met een laagje luchtige crème fraîche.

Mannon

Koffiecrème met mokkamarsepein en een walnoot.

Marasquin

Marasquincréme met een laagje marsepein.

Kruiskoepel

Kersen ganache.

Ovaal Royaal

Zeer verfijnde advokaatcrème.

Paddestoel

Pittige koffiecrème met een vleugje whiskey.

Petje

Fijne pralinevulling met hazelnootcroquant.

Poire William

Vanille ganache met peren marsepein.

Rum Kogel

Zachte ganache met Jamaica rum.

Sailing Boat

Fudge met zeezout en een laagje amandelpraline.

Stoomwals

Krokante praline met speculaaskruiden. 

Sunny Day

Zachte sinas chocolade met in het hart sinaspasta.

Sweet Marie

Zachte citroen crème met in het hart frambozengelei.

Tonkaboon

Zachte ganache met tonkaboonaroma en amandel met in de kern karamel.

Uil

Amandel en hazelnoot praliné.

Verrekijker

Zachte ganache met mokka.

Vlieg

Verrassende pistache vulling.

Wapen

Caramel met een laagje luchtige crème fraîche.

Zebra

Duindoornbes ganache en appel ganache.

Mango-kokos

Mango en kokos ganache.

Dorpstraat 15a
6691 AV Gendt
0481  42 48 09

alberdecogendt@hotmail.com

  • Facebook
  • Instagram

Openingstijden

Maandag:     Gesloten

Dinsdag:       9.00 -18.00 uur

Woensdag:   9.00 -18.00 uur

Donderdag:  9.00 -18.00 uur

Vrijdag:          9.00 -18.00 uur

Zaterdag:       9.00 -17.00 uur

Alberdeco Gendt 2020. Alle rechten voorbehouden. Design door Studio Eef